Koppeling ERP & Boekhoudsoftware

De professionele webshop ontkomt niet aan een koppeling met een ERP programma of een boekhoudpakket. Webfruit Development maakt voor u de koppeling tussen Magento en uw ordersysteem of financiële administratie.

 

Efficiënte orderafhandeling

Verlies geen tijd met handmatig administratief werk. Maar maak gebruik van de vele mogelijkheden die Magento biedt om op eenvoudigs wijze uw orderafhandeling en administratie te automatiseren.

Koppeling met verzendbedrijven als PostNL en DPD

Magento heeft als open platform de mogelijkheid om modules aan het systeem toe te voegen. Er zijn inmiddels modules beschikbaar die de koppeling van uw webshop backoffice eenvoudiger kunnen maken. Een voorbeeld hiervan is een koppeling met PostNL of DPD.

Koppeling met uw boekhoudsoftware

Uw Magento webshop kan gekoppeld worden met uw boekhouding. Door een softwarematige brug te maken tussen uw webwinkel en uw boekhoudpakket. Er zijn onder meer koppelingen mogelijk met Exact, Reeleezee, Twinfield, Acumulus, Yuki, e-Boekhouden en Snelstart.

Koppeling met ERP systeem

Door Magento te koppelen met uw ERP systeem zijn voorraden altijd up-to-date en heeft u altijd de juiste betaal- en managementinformatie. Wij bespreken de implementatie graag met u!