Wij bouwen websites op basis van de content management systemen (CMS) Joomla, Wordpress en Magento. Met een CMS is het mogelijk om websites met online applicaties te bouwen. Veel aspecten zoals gebruiksgemak en uitbreidbaarheid hebben van deze CMS systemen de meest populaire keuzes voor websites gemaakt. Een actieve gebruikers- en ontwerpersgroep bouwt elke dag aan meer toepassingen en verbeteringen van de CMS systemen die wij gebruiken.

Bij het bouwen van een website starten we met een webstrategie. Deze geeft vorm en richting aan het design, de techniek en de inhoud van de website. Webfruit Development kan diensten voor zowel strategie, design, techniek, online marketing als support leveren. Met deze bouwstenen en onze werkwijze hebben we de mogelijkheid om voor u de meest geschikte site te bouwen die past bij uw budget, design en functie wensen. In sommige gevallen werken we samen met externe partners voor het beste resultaat. Dit kunnen zowel uw partners zijn, als partners uit ons netwerk. 

StrategieAlle aspecten van rond de bouw van uw website moeten elkaar versterken en bijdragen aan het uiteindelijke doel. Webfruit Development denkt graag actief met u mee over een strategie, waarin alle mogelijkheden die u ter beschikking staan bijdragen aan het uiteindelijke doel.

 

Design Het ontwerp van uw website of webshop is van grote invloed op uw bedrijf. U wilt het juiste design gebruiken om uw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken met responsive design geschikt voor weergave op zowel desktop, tablet als smartphone.

 

Techniek Voor al onze websites maken wij gebruik van (CMS) Joomla, Wordpress of Magento. Wereldwijd de grootste en beste Open Source Frameworks. Door deze focus kunnen wij beschikken over en grote expertise en een efficiënte werkwijze. Daardoor kunnen we voor u een website bouwen die met inhoud, functie en budget bij u past.

 

Online marketing Als u een website heeft wilt u ook (de juiste) bezoekers op uw website, daarom is een goede vindbaarheid van uw website door zoekmachines essentieel. Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Webmarketing is effectief, meetbaar en onmisbaar: wij leveren in samenwerking met onze gespecialiseerde partners Google Adwords- en SEO campagnes die exact aansluiten bij uw strategie. In samenwerking met Hubspot zetten wij inbound marketing op voor onze klanten. Met inbound marketing trekt u gericht nieuwe klanten aan vanuit waardevolle content, dit proces wordt ondersteund door online markting applicaties.  

Support Wij leveren support tijdens kantooruren voor technisch- en inhoudelijk beheer en voor aanpassingen. Daarnaast hebben we verschillende Service Level Agreements (SLA) voor dag, avond en weekend support voor Magento, Joomla en WordPress.

 

 

Verbeteren van een bestaande website of webshop

Bent u al eigenaar van een website in Joomla, Wordpress of Magento? En wilt u deze aanpassen aan de dag van vandaag? Ook voor aanpassingen aan een bestaande, door een collega gebouwde website, verwelkomen we u graag als klant. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen en welke stappen we voor u kunnen maken.

Ondersteunende diensten

Ondersteunend aan deze diensten zijn onze producten op het gebied van hosting, beheer en training.