Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing van de Nederland ICT, de Brancheverenigingen voor Informatietechnologie tenzij anders gespecifieerd in het contract. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840. Een exemplaar zenden wij desgewenst kostenloos toe. Een printbare versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden (PDF-bestand).

An english version of the terms & conditions applicable to all our proposal and contracts can be downloaded via this link (PDF file).

Service Level Agreement voor hosting

Wanneer er problemen zijn met de bereikbaarheid van uw website neem dan bij voorkeur contact op per telefoon +33 (0)650 061 674 of anders email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., email wordt gecheckt tussen 9:00 en 18:00 uur op maandag tot en met vrijdag, we zullen binnen een dag reageren of zo snel mogelijk.

In geval van nood kunt u ons ook bereiken op +33 (0)650 061 674  s'avond na 18:00 uur en in weekend support is 150% van het normale tarief.

Webfruit Development zal bij problemen met de server handelen volgens de volgende SLA (Service Level Agreement) die is afgesloten met leverancier van de VPS (Virtual Private Server): CloudVPS, deze SLA kunt u hier downloaden (PDF-bestand). De SLA die WebFruit Development heeft met CloudVPS wordt weergegeven op deze pagina: http://www.cloudvps.nl/service-level-agreement