Op al onze offertes en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing van de Federatie van Nederlandse Brancheverenigingen voor Informatietechnologie (FENIT) tenzij anders gespecifieerd in het contract. Deze zijn gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag, op 3 juni 2003, onder nummer 60/2003. Een exemplaar zenden wij desgewenst kostenloos toe. Een printbare versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden (PDF-bestand).

An english version of the terms & conditions applicable to all our proposal and contracts can be downloaded via this link (PDF file).

Service Level Agreement voor hosting

Wanneer er problemen zijn met de bereikbaarheid van uw website neem dan bij voorkeur contact op per telefoon +316 521 037 19 of anders email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., email wordt gecheckt tussen 9:00 en 18:00 uur op maandag tot en met vrijdag, we zullen binnen een dag reageren of zo snel mogelijk.

In geval van nood kunt u ons ook bereiken op +316 521 037 19 s'avond na 18:00 uur en in weekend support is 150% van het normale tarief.

Webfruit Development zal bij problemen met de server handelen volgens de volgende SLA (Service Level Agreement) die is afgesloten met leverancier van de VPS (Virtual Private Server): CloudVPS, deze SLA kunt u hier downloaden (PDF-bestand). De SLA die WebFruit Development heeft met CloudVPS wordt weergegeven op deze pagina: http://www.cloudvps.nl/service-level-agreement