• Responsive Design

  Voor Desktop, Tablet & Smartphone

  Webfruit bouwt websites die zich aanpassen aan het beeldscherm. Zo ziet een website er op alle apparaten goed uit. Op uw smartphone, tablet en desktop leest iedere site even prettig.

  Lees meer
 • Magento E-commerce

  Professionele Magento webshop laten maken?

  Magento is een van de meest gebruikte systemen voor webshops. Eén op de drie webshops gebruikt Magento om het enorme gebruikersgemak en om de prijs. Magento is een zeer veilige basis voor een commerciële website.

  Lees meer
 • Magento koppelingen

  Koppeling ERP & Boekhoudsoftware

  De professionele webshop ontkomt niet aan een koppeling met een ERP programma of een boekhoudpakket. Webfruit Development maakt voor u de koppeling tussen Magento en uw ordersysteem of financiële administratie.

  Lees meer
 • Makkelijk zelf beheren

  Met een Joomla! of WordPress CMS

  Veel websites, waarbij de inhoud centraal staat, gebruiken een CMS (Content Management Systeem) zoals Joomla of WordPress. Met een CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.

  Lees meer
 • DNC Ondernemers seminar

  Ondernemen of plannen om te gaan ondernemen in Zuid-Frankrijk

  Op 22 oktober 2021 organiseert het DNC Business Network samen met Global Executive Events het seminar Ondernemen in Zuid-Frankrijk. Het seminar vindt plaats in Hotel La Vague de Saint Paul in Saint-Paul de Vence, op slechts een kwartier rijden van de luchthaven Nice-Côte d'Azur.

  Dit seminar wordt ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Parijs en door het Netherlands Business Council France (NLBC). Een scala aan gastsprekers zullen vele aspecten belichten waarmee Nederlandse ondernemers in Frankrijk te maken krijgen en zullen praktische tips en nuttige informatie met u delen. Tijdens matchmaking sessies is volop ruimte om elkaar te leren kennen en om toekomstige samenwerkingen te verkennen.

  Inbegrepen zijn ontvangst met koffie en thee, een lunchbuffet en een afsluitende netwerkborrel.


  Voor wie

  Het seminar is bedoeld voor alle Nederlandse ondernemers en professionals die reeds actief zijn in Frankrijk en tevens ondernemers die de stap naar Frankrijk zouden willen maken. Hoewel de nadruk ligt op Zuid-Frankrijk, is uiteraard veel informatie eveneens zeer bruikbaar in de rest van Frankrijk. Ook niet-ondernemers die geïnteresseerd zijn in de onderwerpen die aan bod komen, zijn van harte welkom.

  Leden van De Nederlandse Club Côte d'Azur krijgen korting op de ticketprijs.


  Programma

  09:30 Ontvangst gasten 
  10:00 Welkomstwoord organisatie
  10:30 Workshop
  11:00 Sprekers
  11:30 Pauze
  12:00 Sprekers
  13:00 Lunchbuffet
  14:15 Sprekers
  16:45 Pauze 
  17:15 Sprekers
  17:45 Matchmaking sessies
  18:15 Afsluiting seminar
  18:30 Netwerkborrel
  19:30 Einde

  Onderwerpen

  De workshops, lezingen en matchmaking sessies zullen de volgende onderwerpen bevatten:

  • Starten van een bedrijf
  • Verbeter je sales skills in Frankrijk
  • Franse subsidies voor ondernemers
  • Onroerend goed aankoop-verkoop
  • Bedrijfsfinanciering en bedrijfsovername
  • Franse fiscaliteit en omgaan met de Franse belastingdienst
  • Franse cultuur en zakendoen in Frankrijk
  • Olympische spelen, circulaire economie en alternatieve energie zoals zonne-energie en waterstof
  • Matchmaking tussen Nederlandse  & Franse ondernemers, bedrijven en instellingen
  • Succesvolle werkende Nederlanders in Frankrijk. 

  Sprekers

   

  chris petherChris Pether - Oprichter en Managing Director bij PeopleSmart SAS

  Case study: Zakelijke cultuur in Frankrijk (in het Engels) 

  Kernpunten: Multiculturele teams, culturele verschillen in sales, people management & leadership

  Meertalige (vloeiend Duits, Engels en Frans) internationale executive met 28 jaar ervaring in telecom, luchtvaart, hightech, retail, farmaceutica, agrochemie, staal, olie & gas, legal, financieën, service, industrieel, intergouvernementeel en consultancy. Ervaring met coaching ligt voornamelijk in culturele verschillen, sales, people management & leadership, communicatie en wereldwijde motivatie. Haar faciliterende ervaring ligt op het gebied van action learning en executive conferenties. Consultancy-ervaring is het opzetten van nieuwe bedrijven in heel Europa en het werven van het juiste talent en teams om zakelijk succes te behalen. 

   

  Philipp HellingsPhilipp Hellings - Managing Partner bij Isobel Audit Consulting

  Case study: Starten in Frankrijk

  Kernpunten: Opstarten met: een werknemer zonder vestiging, Auto entrepreneur of Micro entreprise, met een vestiging een filiaal of een SARL of SAS en fiscaliteit bij onroerend goed: SCI’s.

  Philipp Hellings is managing partner bij Accountantskantoor Isobel in Paris, gespecialiseerd in volledige outsourcing van de financiële en administratieve taken van dochterondernemingen van buitenlandse groepen in Frankrijk, inclusief salarisadministratie, het opzetten van geïntegreerde rapportagesystemen en nog veel meer.

   

  Michale PisteckyMichael Pistecky - Hoofd Economisch Beleid en Ondernemen bij de Nederlandse Ambassade in Parijs

  Case study: NL Business network in Frankrijk

  Kernpunten: Olympische spelen 2024, Netwerk, advies en het faciliteren van zakendoen in Frankrijk

  De ambassade en NBSO (Netherlands Business Support Office) in Lyon en Nantes ondersteunen samen met de 11 honoraire consuls het Nederlandse zakelijke netwerk in Frankrijk. Zij ondersteunen het vinden van zakelijke kansen, verstrekken van marktinformatie, matchmaking en het vinden van zakenpartners, handelsmissies en beurzen (NL Paviljoen) online of onsite en het faciliteren van contacten met lokale overheden en organisaties.

  Michael Pistecky is een ervaren diplomaat met een bewezen geschiedenis van werken aan geopolitieke kwesties. Bekwaam in public affairs, high networking, de politiek van internationale rechtskwesties, energie- en klimaatbeleid en mondiale economische uitdagingen.

   

  Joris HoutmanJoris Houtman - Chief Representative bij NBSO Lyon

  Case study: NL Business network in Frankrijk

  Kernpunten: Netwerk, advies en het faciliteren van zakendoen in Frankrijk

  NBSO (Netherlands Business Support Office) in Lyon en Nantes ondersteunen samen met de amabasade en  11 honoraire consuls het Nederlandse zakelijke netwerk in Frankrijk. Zij ondersteunen het vinden van zakelijke kansen, verstrekken van marktinformatie, matchmaking en het vinden van zakenpartners, handelsmissies en beurzen (NL Paviljoen) online of onsite en het faciliteren van contacten met lokale overheden en organisaties.

  Joris Houtman heeft 22 jaar ervaring in meetings met leiders wereldwijd actief in handel, matchmaker voor duurzame zakenrelaties. Ondernemer, expert en consultant in business, communicatie, marketing & events; meertalig, netwerker pur sang en doelgericht.

   

  Steven ZaatSteven Zaat - CFO bij Air France-KLM

  Keynote: Nederlander in Franse Multinational

  Steven Zaat heeft meer dan 20 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie. Hij trad in 2000 in dienst bij KLM waar hij verschillende financiële functies bekleedde binnen de Engineering and Maintenance Division en vervolgens als VP Finance Alliances en Head of Audit, waar hij nauw samenwerkte met de heer Gagey, destijds Managing Director en CFO van KLM. In 2014 trad Steven toe tot de Air France-KLM Group als VP Finance & Control van de Engineering and Maintenance Division. In 2015 werd hij SVP Corporate Control van Air France-KLM. In juli 2019 werd hij benoemd tot CFO van Air France en in juli 2021 tot CFO van Air France-KLM. Steven Zaat is afgestudeerd in economie en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een postdoctoraal diploma Certified Controller van het Amsterdamse Vrije University Controllers Institute.

   

   Jean Francois RoyerJean François Royer - CEO bij risingSUD

  Keynote: Economic assets of the South of France Region (in het Engels) 

  Kernpunten:  RisingSUD, Innovatieve startups in Sophia Antipolis

  RisingSUD is het agentschap dat economische ontwikkeling en innovatie leidt in de zuidelijke regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Voorheen was JF Royer verantwoordelijk voor Real Estate & Business Development bij Marseille Euroméditerranée, de grootste operatie voor stedelijke renovatie en economische ontwikkeling in een stadscentrum in Europa. Gedurende ruim 10 jaar heeft hij het 3e zakendistrict in Frankrijk en een van de grootste mediapark in Europa gepromoot. Hij is betrokken geweest bij vele investeringsprojecten, waaronder DHL, Expedia.com, Toyoko Inn Hotel, Cosco, NYK, NTT Docomo, Infosys en Fast Retailing. Jean François Royer is afgestudeerd aan de Kedge Business School.

   

  Anouk ZoetAnouk Zoet - Business Director bij Netherlands Business Council France (NLBC)

  Case Study: Hoe de NLBC bedrijven verder helpt in Frankrijk

  Kernpunten: Missie en visie van NLBC

  NLBC is een bruisende ledenorganisatie, toegankelijk voor iedereen, waar ondernemers, MKB, multinationals en managers kunnen netwerken, leren, revolutioneren en groeien: een schakel tussen zakendoen in Nederland en Frankrijk, publieke instellingen en private entiteiten, alsmede nationale en regionale markten in Frankrijk. NLBC is een Non-Profit die Nederlandse bedrijven en ondernemers helpt op te schalen in Frankrijk.

  Energieke netwerker en communicator pur sang (vloeiend Nederlands, Engels en Frans). Bouwt als directrice van NLBC aan het Nederlandse zakelijke netwerk in Frankrijk. Anouk studeerde rechten in Nederland, werkte hiervoor bij Deutsche Bank in Amsterdam en een advocatenkantoor in Parijs.

   

  astrid sqAstrid Segaar - makelaar en eigenaar bij Agence Azur Pavillon

  Case study: Kopen en verkopen van onroerend goed in Frankrijk

  Kernpunten: Waarom is er in Frankrijk geen Funda, uitleg van 'mandat de vente', wat houden verplichte keuringen in?

  Astrid Segaar heeft meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij. Eerst bij verschillende makelaars in Nederland waarna zij in 2010 geëmigreerd is naar Zuid-Frankrijk waar ze Agence Azur Pavillon is begonnen samen met haar man. Inmiddels zijn zowel de makelaardij als de afdeling vakantieverhuur en -beheer in één kantoor ondergebracht. Naast een vakopleiding vastgoed, een beëdiging als makelaar o.g. en een NVM-makelaarsdiploma, heeft zij in Frankrijk een 'carte professionelle' voor makelaardij en het management van vakantieverhuur.

   

  karel oscar van hengel sqKarel-Oscar van Hengel - recuiter, trainer en eigenaar bij Hypertalented

  Workshop: Sales training voor Nederlanders in de Franse markt

  Kernpunten: Karel-Oscar spreekt over sales & business development in Frankrijk, wat zijn dé top tips en de te vermijden valkuilen voor Nederlandse ondernemers die hun B2B services uitbreiden naar Frankrijk. Hoe ga aan de slag als je 'low budget' nofunding en zonder netwerk er toch een succes van wil maken?

  Hypertalented is gespecialiseerd in het inhuren van top sales & marketing talent voor SaaS en digitale marketing bedrijven met vacatures voor junior en senior kandidaten. Karel-Oscar heeft in 2020 van scratch af zijn eigen bedrijf opgezet in Parijs en heeft dit sindsdien uitgebreid naar Nederland, België, Zweden en Duitsland. Hij geeft daarnaast sales en strategie trainingen en is ook een van de oprichters van de Netherlands Business Council France.

   

  Bruno d artagnanBruno d’Artagnan directeur en oprichter bij FIT in NETWORK

  Case Study: De huidige Franse arbeidsmarkt en hoe u snel de beste kandidaten kunt vinden (in het Engels)

  Kernpunten: Summary presentation of the different French employment contracts. Main differences between the French & Dutch employment markets. How to rapidly find the best skills in France for Dutch companies.

  Bruno d'Artagnan is the founding president of FIT in NETWORK, the European Network of available skills. Our main mission is to rapidly find the best and available skills for our clients: companies and professional organizations. We find candidates in France, in The Netherlands, and in most European countries within 6 to 8 business days for interim management and for permanent positions. We focus on 4 main domains: Operational management, Financial management, Human Resources and Digital transformation.

   

  Sponsoren

  Nederlandse Ambassade Frankrijk

  Logo Nederlandse ambassade Mexico 200x200

  People Smart, Innovative solutions

  People smart

  PeopleSmart levert op maat gemaakte consulting diensten inclusief coaching en innovatieve leeroplossingen, zowel virtueel als in persoon, aan organisaties in vele landen, culturen en talen, gericht op leiderschap en people development in de context van digitale transformatie, change management, cultuurverandering en de toenemende behoefte aan Emotionele Intelligentie. PeopleSmart heeft duizenden leiders en management teams geholpen hun groei te versnellen door middel van een toegewijd netwerk van 90+ consultants die wereldwijd werken en een breed scala aan Consulting, Coaching en Learning Services leveren aan een grote verscheidenheid van industrieën en klanten in meer dan 20 talen door het aanbieden van praktische, eenvoudig te implementeren en effectieve interventies.

  Isobel Consulting 

  Isobel consulting

  NBSO Lyon

  NBSO 

  Nieulandes Solutions

  logo neuiland

  Eugene van Nieulande is eigenaar van verschillende bedrijven in Frankrijk. Zijn ervaring en passie voor new business development hebben hem de afgelopen 20 jaar zeer succesvolle resultaten opgeleverd bij bedrijven als PHILIPS, MARS etc. Een van zijn sterke punten is het verbinden van mensen en het creëren van nieuwe netwerken. Zijn bedrijf biedt diensten aan zoals:

  • Scouting voor bedrijven, start-ups & PME'S: een unieke scoutingservice waarbij we uw innovaties en portfolio doornemen. De volgende stap kan een introductie zijn bij verschillende bekende corporate bedrijven en of betrouwbare distributeurs & retailers

  • Overeenkomsten: Wij vinden voor u de meest geschikte partners met als doel het realiseren van orders en het genereren van duurzame bedrijfsgroei. www.nieulandesolutions.com.

   

  Côte & Provence

   logo cp

  Al twintig jaar hét magazine voor Nederlanders en Vlamingen die graag in de Provence of aan de Côte d’Azur komen, er een tweede huis bezitten, of zelfs wonen. Côte & Provence inspireert en informeert met reportages, interviews en verdiepende artikelen in het kwartaalblad, en met leuke nieuwsberichten, streekinformatie en zinnenprikkelende evenementen op de website en sociale media. Côte & Provence wordt uitgegeven door Publièra Publishers, uitgever ook van Maison en France en En Route magazine en exploitant van de websites Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer.


  PRAKTISCH

   

  Prijzen

  Een dagpas voor het seminar geeft toegang tot het gehele dagprogramma en is inclusief het lunchbuffet en de hapjes en drankjes die geserveerd worden tijdens de ontvangst, pauzes en de afsluitende netwerkborrel.

  De prijs voor een dagpas is €129 (voor DNC-leden €109).

  Profiteer tot en met 19 september 23:55 uur van de EarlyBird dagpas en betaal slechts €119 (voor DNC-leden €99).

  Inschrijven

  Inschrijven voor het seminar gaat via de knop 'Aanmelden'. Indien u geen lid bent van De Nederlandse Club dient u daarna te kiezen voor 'Aanmelden als gast'.

  Aanmelden vanaf €99

   

  Locatie

  Hotel La Vague de Saint-Paul
  Chemin des Salettes
  06570 Saint-Paul de Vence
  www.vaguesaintpaul.com

  Google Maps >

   

  Bereikbaarheid

  Per vliegtuig

  Hotel La Vague de Saint-Paul is 13 km vanaf de luchthaven Nice-Côte d'Azur. Meer informatie op www.nice.aeroport.fr en www.niceairport.guide

  Per trein

  Het dichtstbijzijnde treinstation is Cagnes-sur-Mer 8,7 km vanaf Hotel La Vague de Saint-Paul. 

  Per Auto

  Vanaf de autosnelweg A8, neem komende vanuit Marseille afrit nr. 47 Villeneuve-Loubet/Cagnes-sur-Mer/Vence of komende vanuit Nice of Italië afrit nr. 48 Cagnes-sur-Mer/Vence. Volg de richting La Colle sur Loup/Vence: RD 436.

  Na La Colle sur Loup en de winkel 'Couleurs du temps' (rechts), ga links omhoog de Chemin de Saint Roch op. Op de rotonde, sla rechtsaf richting Chemin des Salettes. Ga rechtdoor voor ongeveer 1,5 km.

  Bij de seminarlocatie is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

  Bus

  Het historische kunstenaarsdorp Saint-Paul de Vence ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het vliegveld van Nice. Vanaf het vliegveld gaan er bussen naar Vence en Saint-Paul de Vence (kosten €2). Vanaf daar is het nog een half uur lopen of u neemt een taxi. Binnenkort meer informatie over de shuttlebus.   

  Annulering

  Wanneer door Covid-maatregelen in Frankrijk grote beperkingen gaan gelden voor fysieke bijeenkomsten, gaat het congres wel door maar wordt uw ticket omgezet in een online ticket. De ticketprijs min de waarde van het online ticket zal worden teruggestort. 

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Fashion E-commerce

  De online verkoop van mode en kleding vraagt om een opvallende, trendy en hedendaagse vormgeving. Webfruit Development bouwt e-commerce boutiques, onderhoudt ze en vult deze met content. Ook bij fulfilment en data feeds zorgen wij voor de verbinding met ander partijen. Voor de gedegen opzet van een effectieve webwinkel gebruiken wij onder meer Magento, Wordpress-Woocommerce, Lees meer
 • Travel webdesign

  Webfruit Development heeft een uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van websites voor recreatie en toerisme. Reizen, verhuur van vakantievilla's en appartementen, wij zetten met overtuiging een bezoek aan een website om in een boeking. Wij gebruiken een effectieve visuele styling in combinatie met eenvoudige navigatie en een degelijk reserveringssysteem Jomres.
  Lees meer
 • Custom webdesign

  Ons team heeft de juiste experts en ervaring om u vanaf concept naar een online bedrijf te begeleiden. We denken met u mee vanaf de eerste stappen en vinden voor al uw ideeën de meest effectieve oplossing. Waar nodig met maatwerk en in andere gevallen met bestaande software. Het beheer kunt u met een voor Lees meer
 • MKB website

  Voor onze MKB cliënten bouwen wij een nieuwe website in eigen huisstijl. Wij zorgen dat uw website past bij vandaag. Kleur, vormgeving, winkel- en betaalmodules en eventueel geheel verzorgde tekst maken wij tot een goede en passende responsive website. Alles in uw eigen huisstijl met herkenbare look & feel.
 • 1

Website icmaonline.org

icmaonline-m
Project beschrijving
Technisch beheer & hosting voor International Classified Media Association (ICMA): Global community of leading players in the Classified Media Industry.
Project details
 • WordPress CMS
 • Update Wordpress & Extenties
 • Content update, formulieren aanmaken
 • Aangepaste formulieren met upload mogelijkheid en captcha beveiliging
 • Aangepaste handleiding & training gebruikers
 • Hosting
 • Site overgenomen van externe partij
 Project URL : www.icmaonline.org